10 Aralık 2009 Perşembe

TechArt Porsche

TechArt yeni rötuştan geçirilmiş ve güçlendirilmiş 997 S ve dört teker çekişli 997 4S modeli için yeni bir performans kiti geliştirdi. TA 097/S1 güç kiti adıyla tanımlanan kitin bileşenleri arasında "yarış" moduna sahip kanatçık kontrollü egzoz sistemi ve üst devirlerde güç üretiminin, 35 bg kadar artarak 420 bg’ye çıkmasını sağlayan yeni bir elektronik kontrol ünitesi yazılımı bulunuyor.

Egzoz sistemi Spor katalitik dönüştürücülere sahip, iki paslanmaz çelik yarış manifoldu, egzoz kanatçığı içeren bir arka susturucu, bir egzoz kanatçığı kontrol ünitesi ve yüksek parlaklıkta ya da siyah krom renginde bir çift oval egzoz çıkışı barındırıyor. Egzoz kanatçığı kontrol ünitesi, tercihe göre egzoz sisteminden, standart seviyede gürültünün, ya da kısıtlanmamış yarış otomobili sesinin çıkmasına izin veriyor.

TechArt, Porsche 997 911 için TÜV tasdikli bir gövde paketi olan Aerokit 1’i sunuyor. Rüzgar tünelinde test edilmiş olan kit bir ön spoiler, yan etekler, tavan kanadı ve ayarlanabilir arka kanat vasıtasıyla akslar üzerindeki bastırma kuvvetinin artmasını sağlıyor.

TechArt Porsche

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.