8 Aralık 2009 Salı

Oltasına otomobil takıldı

Kızılırmak Nehri'nin geçtiği Yeşilköy Mahallesi'ndeki eski bir kum ocağının yakınlarında balık tutan bir kişinin oltasına takılan otomobilin sahibi İzzet Karakan Bahşılı İlçe Emniyet Amirliğine gelerek ifade verdi.



İfadesinin ardından otomobilini teslim alan iş adamı Karakan, yaklaşık 20 ay önce durumuna acıyarak işe aldığı bir gencin, eşinin hastalandığını ileri sürerek otomobili kendisinden emanet istediğini aktararak, kızının adına kayıtlı otomobili gence eşini hastaneye götürmesi için emanet verdiğini söyledi.



Otomobili alan gencin bir daha dönmemesi üzerine hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Karakan, ''Daha sonra bu gencin işe sahte bir kimlikle başvurduğu ortaya çıktı. Ben sadece iyilik yapmak istemiştim, ama 'iyilikten maraz doğar' sözünün haklılığı bu olayda ortaya çıktı'' dedi. Polis yetkilileri, aracı çalan kişinin gerçek kimliğinin belirlenmesi için çalışma yürütüldüğünü söyledi.



Hafta sonu Kırıkkale Bahşılı ilçesinin Kızılırmak Nehri'nin geçtiği Yeşilköy Mahallesi'nde balık tutmaya çalışan Durmuş Şen'in oltası bir otomobile takılmış, Haber verilmesi üzerine yetkililerce ırmaktan çıkartılan otomobilin çalıntı olduğu, plakalarının söküldüğü ve gaz pedalına taş konulduğu belirlenmişti.
Oltasına otomobil takıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.