28 Şubat 2010 Pazar

Honda CR-Z Spor Hibrid Coupe

Temiz ve verimli benzin-elektrik motorun gücünü 6-vitesli manuel Şanzıman ile aktaran Honda CR-Z, şık 2+2 coupe gövde ile göz kamaştırıcı bir tasarım. Bu heyecan verici yeni coupe, sürücü odaklı şasisi ve IMA paralel hibrid sistem destekli uyumlu motoru ile mevcut hibrid anlayışını değiştirecek şekilde tasarlandı. CR-Z’nin Avrupa versiyonu Mart 2010’da 80. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda Sahne alacak.
Otomobilin kilit özellikleri şöyle: Dünyanın ilk 6-ileri manuel şanzımanlı hibrid otomobili Gaz pedalı tepkileri ve IMA desteğini, sürücünün ihtiyaçlarına göre ayarlayan 3-Modlu Sürüş Sistemi 117 gr/km CO2 ve 5 L/100km yakıt ekonomisi.Honda IMA paralel hibrid sistem ve 1.5 litre i-VTEC motorTamamen yeni, sportif, aerodinamik, 2+2 coupe formKeskin ve hassan yol tutuş için yüksek iz genişliği, kısa dingil mesafesi
CR-Z’nin dış tasarımı otomobile kendine güvenen, atletik bir görünüm kazandıran, “tek hareketli kama” konsepti etrafında biçimlendirilmiş. Ayrı seviyeli arka cam ve aerodinamik, alçak tavan çizgisi gibi belirgin Honda Tasarım özellikleri dikkat çekiyor.

Honda CR-Z Spor Hibrid Coupe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.