2 Temmuz 2009 Perşembe

Dodge Journey

Cesur ve sportif yapısıyla tüm dünyada yayılımını sürdüren Dodge Journey, Ağustos ayı itibariyle de tüm Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunuldu.
Yaşamın değişen taleplerini karşılamak üzere yenilikçi bir bagaj alanı ve oturma düzeni esnekliğini başarıyla uygulayan Dodge Journey’nin güç aktarma organları seçenekleri arasında benzinli ve dizel motorlar, manüel ve otomatik şanzımanlar ve tümüyle yeni çift debriyajlı otomatik şanzıman yer alıyor.
Dodge Journey’nin motor seçenekleri arasında, tümüyle yeni Getrag altı kademeli, çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte kullanabilecek 2.0 litre turbo dizel motor yer alıyor.
Zeminde ve ön yolcu koltuğu minderinin altındaki gizli geniş saklama bölmeleri, yakıt tasarruflu ve güçlü güçlü dizel motoru ile Dodge Journey’i esnek, işlevsel ve kullanması eğlenceli bir araç yapmada benzersiz kılıyor.
Araçlarını çok yönlülük açısından yetersiz bulan müşterilere oldukça cazip gelecek olan Dodge Journey Türkiye’de 42 bin Eurodan başlayan çok uygun bir fiyat ile satışa sunuldu.
Journey, güçlü ve kaslı dış stili ile SUV’lara özgü yetenekli görüntüyü çağrıştıran kusursuz bir Dodge. Journey ile aynı zamanda model sayısını 5’e çıkaran Dodge bu yeni aracı ile özellikle Türkiye’de yaşamın değişen taleplerini karşılamak isteyenleri ve aileleri hedefliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.